Beveiliging van winkels

Winkelsurveillance

Defcon 1 Security heeft mensen in dienst met ruime ervaring in winkelsurveillance.

Winkelsurveillance is een vak apart. De toenemende winkelcriminaliteit vraagt ook om een dergelijk benadering. Denkt u maar eens aan de 965 miljoen euro schade die de detailhandel in 2010 leed door schade en uitgaven aan preventie: 470 miljoen door diefstal door derden (bezoekers van winkel) en interne fraude(personeel), 205 miljoen door overvallen en vernielingen. Dat zijn bepalende cijfers.

Cijfers die vragen om een concrete aanpak. Zoals u weet is er met de oprichting van PlatformDetailhandel.nl een stap in de goede richting gezet. Maar zoals u ook weet begint een doeltreffende aanpak van winkelcriminaliteit op de winkelvloer zelf.

Regelmatig werken de ervaren medewerkers van Defcon 1 Security voor detaillisten waar bijvoorbeeld net een overval heeft plaatsgevonden. Na een risico analyse blijkt dan vaak dat de overval waarschijnlijk voorkomen had kunnen worden door relatief kleine wijzigingen in bijvoorbeeld laad, - en lostijden van toeleveranciers of het beleid bij aankomst/vertrek personeel.

Een manier van – preventief – denken die de beveiligingsmedewerkers van Defcon 1 Security eigen is.

Winkelsurveillance is een vak apart omdat er veel gevraagd wordt van een goede winkelsurveillant. Tact, discipline, mensenkennis en een goed beeld van onze huidige maatschappij zijn onontbeerlijk. Verder zijn een dienstverlenende en een vriendelijke maar aanwezige uitstraling zeer belangrijk.

De medewerkers van Defcon 1 Security hebben voor diverse detaillisten en supermarktketens winkelsurveillances verzorgd. Vaak ook in een zogenaamd
"no-go area". Onze winkelsurveillanten weten dus wat er verwacht wordt en handelen daarnaar. Van hun preventieve manier van denken en handelen heeft uw personeel direct voordeel.

 

 

© 2016 Defcon 1 security | info@defcon1security.com | Kvk: 50876864 | Btw nummer: NL132259606B01 Geregistreerd bij Justitie onder nummer ND 4751